Morgonmys med lillplattan (bortskämda(?) ungens egen)

Det kan ända att våran tvååring är bortskämd. Men jag väljer att inte se det så utan ser det istället som att jag vänar om mina egna saker som i det här fallet är mycket dyrare.

Astrid har alltså fått en egen platta. En lite mindre än den jag har och betydligt mindre värd i pengar, alltså mindre kännbart om hon skulle kladda, tappa, slänga den så att den går sönder. Missförstå mig inte nu, vi är inte gjorda av pengar och 899:- som den kostade är fortfarande mycket pengar. Den största delen har hon faktiskt betalat själv, med julklappspengar som vi fick stränga order från givarna att spendera.

Så nu har vi gjort det. På bästa möjliga sätt anser vi.

image

Vi myser alltid i soffan på morgonen. Mumsar lite te och macka, kanske lite frysta bär.

Idag är himlen helt knallrosa. Eller hela ute ser helt rosa ut. Enligt bondepraktikan betyder väl det att det ska bli nederbörd men vi får väl se. Vi har iaf två helt oplanerade dagar framför oss och det är så skönt. Vi hittar på saker med tidens gång. Imorgon blir det nog lite utelek med korvgrillning och björkebesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *