Vill du bidra? Tjacka en väska!

Min superhändiga mamma har bestämt sig för att lägga en hel del av sin tid och energi på att få in pengar till fonder och stiftelser som direkt eller indirekt berör oss. Köper man en väska på Åland så går pengarna till Hjärtebarnen på Åland, Ålands barnfond eller Ronald Mc Donalds barnfond. Köper du en väska i Sverige så får du välja fritt mellan att skänka pengarna till Hjärtebarnsfonden eller till Ronalds Mc Donalds barnfond.

Varje väska är unik och ett snyggt hantverk med annorlunda tyger och en hel del olika format och utföranden.

I inlägget nedan ser ni de väskor som finns på plats hemma hos mig i Sverige. Den fina linjalen som jag lagt mitt på väskorna är 15 cm och ska ge ett hum om väskans storlek. Enklast är förstås om du helt sonika kommer hit och tittar.

En väska kostar 200 kronor och då går hela 80 kronor till välgörenhet. Vill man ha information om hur insamlingen går så skriver jag gärna upp mailadress får du ett meddelande när insättningen av alla pengar går iväg.

wpid-picsart_1410787559624.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *