Masklukt och ac

Igår öste regnet ner hela dagen. Detta resulterade i att gångvägar och torg var helt översållade med maskar, mer eller mindre mosade av förbipasserande morgonmänniskor, cyklar och rullväskor. Lukten som blir en sån morgon är en av de värsta jag vet. Masklukten. Jag kväljde hela vägen till bussen, ansträngde mig för att andas genom munnen. Än värre blev det på stan. Då tog jag tre tuggummin och hoppades att stark mentol skulle hjälpa, och faktiskt lite bättre blev det, knep att komma ihåg.

Idag är jag på väg söderut på kurs mot huvudstaden med en kollega. Vi ska på något som kallas assesment center. En slags chefsutvärdering. Eller alltså en värdering av mig som eventuell framtida chef.

Jag är nervös så att magen vill vända sig upp och ner, blev inte direkt bättre av masklukten.

Nåja, att sitta på ett slott (Åkeshofs) i två dagar med en bunt okända människor som alla strävar efter samma dak. Att göra ett tillräckligt gott intryck på de som bestämmer att man får ett par goda vitsord och kan gå vidare med att söka en plats som ex sektionschef.

Pust. Måste vila lite så kanske jg lugnar mig. Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *