Regnig onsdag

Idag sitter jag i hemstaden. D hade tid hos kiropraktorn så istället för att slösa en massa tid på att resa och tappa produktion så är det så himla bra att vi som bor här nere har möjlighet att sitta här på kontoret.

Det är skönt att slippa pendla men eftersom jag inte var på kontoret förrän efter nio så får jag väl sitta halva natta och taxera.

Igår var D och A på leklandet i fyra timmar. Stackars lilltösen hade nog träningsvärk idag och var helt slut för hon ville inte gå själv i trappen imorse plus att hon somnade som ens tock i Davids famn när mäklaren var på besök.

Mäklarbesök tänker ni. Ja vi hade en sådan hemma för att vi ju är intresserade av ett superfint hus en bit utanför stan, i skärgården skulle jag nästan vilja säga. Hon kom för att titta lite och göra en uppskattning av ett marknadsvärde och förbereda lite inför en eventuell försäljning. Lite spännande men läskigt för när vi har mysiga kvällar ute på baksidan som igår så vill vi absolut inte flytta :(. Men vi får se. Vi bestämde oss i alla fall igår att om vi inte får det här huset så är vi inte längre intresserade av det andra vi varit och tittat på utan då bor vi kvar tills ett superhus dyker upp igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *