Det är dags för… ja ni vet vad

Så har ännu en vecka passerat. Två veckor gjorda på jobbet och jadå, nog börjar jag komma in mig så smått. Jag känner mig fortfarande som världens mest korkade person men ibland märker jag att lärt mig nåt och dessutom kommer ihåg det till nästa gång jag ska göra samma sak, då är det en liten seger. Men fortfarande får min stackars handledare sitta och upprepa varje steg när jag tex ska lååångt ner i nån databas och rätta.

Jag saknar fortfarande mina vänner på skatten väldigt, väldigt, väldigt mycket och längtar till om två veckor när åtminstone några stycken kommer hit till LM för tre dagar och jobba lite. Då ska jag se till att smyga in mig och fika med dom varje dag… kanske lunch också, vi får väl se.

——————-

Ikväll kommer älskade mamma och hennes Johan, som vi har längtat! Det var längesedan dom var här nu så det ska bli så mysigt! Lite planer finns det väl att be om skjuts så att jag och D kan hänga lite pås tan, käka lite och ta en öl. Men vi får se, jag vill ju mysa med min mamma också, D träffar jag ju varje dag, hehe.

Ska ni hitta på nåt roligt/mysigt/jobbigt i helgen?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *