En vecka jämnt

Nu har vi varit husägare i en hel vecka och oj vad skönt vi har det och vad bra vi trivs. Igår kom Davids kompis tillika Astrid gudfar/fadder för att pyssla lite här samt hjälpa David att röja ut vinden plus lite till från primulahuset.

Pysslet består i att utöka köket med ett gäng överskåp för att vi överhuvudtaget ska ha en suck att få plats med allt.

Vi har under våra första fem dagar som husboende haft ett helt underbart väder mestadels. Vi har tagit kvällsdopp och haft Astrids pool fylld på baksidan. Hon har kunnat springa in och ut spritt näck och badat varvat med hoppa studsmatta.

Natten till idag slog hon till och sov hela natten. Det känns skönt att infektionen lämnat kroppen och att hon verkar känna sig hemma här. Tidigare nätter har varit fruktansvärda med vakna stunder med illvrål varvat med panikskrik. Det enda vi har kunnat göra är att försöka visa att vi finns där för henne.

Något väldigt trevligt är att min älskade bror har varit hos oss i två dagar. Historien runt honom är inget jag vill ta här men jag kan säga att han är en riktig troublemaker.

Nu ska jag passa på att njuta av att älskade lillskrutt sover lugnt på kvällen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *