Hemfärd och flyttbörjan

I söndags började vi hemfärden från Göteborg och från en väldigt trevlug semester med sol, bad, trevliga och mysiga kvällar med skratt och gemenskap. Otroligt nog kom vi iväg i riktigt bra tid, eller ja, nästan två timmar senare än jag hade önskat men inte helt tokigt ändå.

Vi stannade för natten i Mariestad även på hemvägen. Efter att inte ha duschat på fyra dagar längtade jag grymt mycket efter en varm, rengjörande dusch plus att ingen av oss var i nåt skick att köra längre under söndagen.

Igår drog vi vidare och stannade i Västerås för lite lunch på IKEA plus lek på de roliga små lekområdena i nya köpcentret Erikslund syd.

Väl hemma plockade vi fram lite flyttkartonger men det var också det enda som blev gjort vilket var riktigt skönt även om jag börjar känna litegrann att stressen börjar kännas lite i halsen nu, en liten klump som inte går att svälja liksom.

Inte heller idag har det blivit nån vidare fart även om köket nästan är helt färdigpackat.

Ikväll har vi varit och godkännt städningen samt kollat lite praktiska saker i huset. Det känns så grymt bra att gå omkring där och vi blev båda så glada och överraskade över att det på gården redan fanns både krusbär, hallon och en liten rabarbertuva

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *