Ny vecka… Igen

Nu är den här något mer intensiva helgen än vanligt slut.

Idag var det barnkalas. Det blev bara dubbelkalas istället för trippel due to magsjukan. När vi kom hem svängde jag ihop en liten hallonpaj för besök av ett blivande brudpar väntades. Fika två dagar i rad med dom var väldigt trevligt.

När det var dags för läggdags märktes det väl att de senaste dagarna varit lite jobbiga för fröken. Efter otaliga sovförsök med panikgråt som resultat så packade vi in henne sovpåsen i vagnen så gick David en promenad. Hon behövde verkligen hjälp att komma till ro och inget vi försökte hjälpte det minsta. Men ute i vagnen är att lita på så nu sover hon som en tungt slagen hjälte.

Apropå magsjukan så är Astrids lilla tarm fortfarandd irriterad så för att hjälpa den att läka har jag köpt sexmånaders majsvälling. Faktiskt tycker jag efter bara två dagar att det verkar vara skillnad för henne. Skönt för jag var lite rädd att det skulle utvecklas till någon känslighet.

Imorgon öppnar forellen igen Jippiehooo!!!

Nu är det nattadags även för mamman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *