Nystart

Då har jag då bytt plattform för mitt bloggande. Dels är det roligt att vara del av något lite större, det känns nästan som att man har bloggkollegor när man är ”ansluten” till till exempel Allt för föräldrar eller Mama. Varför jag valde just Allt för föräldrar vet jag inte riktigt. De flesta av bloggarna jag följer finns här så det är väl kanske därför.

Jag är medveten om att headern är i superdåligt skick men jag kan inte fixa sånt på jobbet såklart så jag ska försöka göra en ny när jag kommer hem.

Kram på er och välkomna hit!

2 reaktioner till “Nystart”

  1. Trevligt med lite miljöombyte! Jag följer dig här istället nu när vi knappt ses längre. Det är superkul att se er nere på stan någon gång då och då…. Hoppas vi hamnar på samma avdelning nu då på nya dagiset. Träffade Lena, och Leo blir åxå en igelkott!! Kul, men jag håller tummarna för att A kommer dit med:-) Kram så länge

    1. Ja nu vet vi ju redan att vi fått en annan avdelning men det ska vi nog fixa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *