Äntligen hemmahelg

Den tid som är nu (vår/försommar) så är det mycket man vill göra hemma. Här hemma känns listan på saker jag vill göra och saker vi måste göra extremt lång.

Vi börjar i full fräs imorgon och har tillkallta barnvakt för att kunna köra utan nån som står och skriker ”mamma koooom”, ”mamma hjäääälp”, ”mamma kom och tiiitta”. Vi håller tummarna för att vi kan fasadmåla litegrann imorgon annars fixar vi klart köket och kanske påbörjar lite garageröj. Jag skaa inte ens börja radda upp allt på min önskelista för trädgården, sen ska vi fixa friggeboden så att gäster kan bo där, göra iordning arbetsrummet, måla Astrids rum mm mm mm.

Så mycket man vill, så lite man har råd, ork och möjlighet till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *