Buzzador

Jag har varit en buzzador en längre tid nu och har fått möjlighet att prova och buzza om flera bra grejer, och en del mindra bra.

Att vara en buzzador innebär att man genom word-of-mouth får möjlighet att prova och sprida (buzza) nya och i vissa fall lite äldre produkter, dess fördelar och vad man själv tycker om dem till vänner och kollegor.

Hittills har jag varit ganska kass på att buzza faktiskt. Jag har delat ut prover och berättat det nödvändigaste. Det har varit lite svårt att dela med sig av varuprover och dylikt när jag varit hemma. Men nu när jag är tillbaka på jobbet ska det bli ändring. Plus att jag tänker buzza här på bloggen från och med nu.

Vill du prova på att bli en buzzare? Hör av dig till mig med din mailadress så kan jag värva dig!

En kommentar till “Buzzador”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *