Buzzador – Linas matkasse – Då har vi provat.

Nu har vi lagat alla rätterna i vår provpåse från Linas matkasse som vi testat då jag är en Buzzador. Det är första gången vi provat någon kasse av detta slaget och det var ju verkligen trevligt. Enligt tidigare inlägg så valde vi Barnkassen för att få snabba och lite enklare rätter som passar hela familjen.

Efter fem maträtter måste jag säga att vi jättegärna skulle fortsätta med Linas matkasse och då speciellt barnkassen. Det enda problemet är att Linas inte kör ut till oss som jag skrivit tidigare så tyvärr är det inte aktuellt. Men tills det är möjligt så har vi nu bestämt oss för att prova Citygross och ICA istället där man får hämta matkassen i butiken vilket inte gör oss något, det är ju ändå någon annan som tänkt ut och ”handlat” maten vilket är det som vi ogillar och som gör att vårt matkonto ändå är utom denna värld då det lätt blir handling varje dag = inte bra för ekonomin.

Sammanfattning – matkasse gillas och Linas barnkasse passade vår familj riktigt bra. Vi fick ett helt nytt mönster i både matlagning och matätning tycker jag, maten var klar i tid, ingen behövde svänga in på affären för att handla nåt. Vi satt i köket och åt allihopa tillsammans under lugna former. Som ett mirakelmedel för vår familj kan jag säga.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *