En riktig kalashelg

Vilken helg det varit. En sån där som jag hoppas att vi ska kunna suga på riktigt länge och prata om. I går var jag och Astrid på Mello. Vilken grej alltså. Vi var så peppade när vi åkte dit och även om det blev lite länge för en femåring än vad som är ultimat så var det riktigt spännande och roliga.

Ännu roligare blev det sen på kvällen när vi tittade på livesändningen. Att Astrids stora favoriter Dollystyle spelade i Gävle var ju bara så grymt och sån tur. Sen att jag personligen tycker att jag hört den där låten lite för många gånger under en helg för att man ska kunna bibehålla vett och sans, ja det hör inte hit.

Vi hade så grymt bra platser. Rad åtta och längst ut mot gången där Panetoz sprang förbi. Jag var riktigt nöjd, Astrid var inte så överdrivet imponerad av de olika artisterna och så.

Astrid och jag på Mello

Söndagen handlade om tvåårskalas.

På förmiddagen kom kusinerna och faster Ida. När det var dags för dom att åka så kom både Stenbärsvännerna, med Nils bästis Jocke, och hela familjen från Björke också. Som (soja)grädde på moset kom bästa moster Emma och hennes Rickard också. Dom hängde kvar ända till läggdags.

En underbar kalasdag fylld med skratt, bus, oväsen, socker och allt som hör barnkalas till. Jag känner mig otroligt tacksam för allt en sån här dag.

Sen att jag dessutom bakade väldigt goda muffins, som resulterade i frieri (från en gift man till en annan gift kvinna hehe), och en chokladtårta som min käre make till och med tog en till bot av vilket jag under våra nio år vi känt varann aldrig varit med om. Ja jag var kanske lite orimligt nöjd med fikat men jag är nästan desto mer nöjd över att det nästan inte blev något kvar.

Nu är det hög tid att sova. Tack för en härlig helg livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *