Tid för utelek under en riktig mysdag

image

Det som är skönast med att vara hemma tillsammans med ett barn som inte är sjukt i feber eller liknande är att det finns tid och energi till att verkligen leka.

Idag har vi busat hela förmiddagen, lagt pussel, läst lite, hoppat, klättrat, dansat ja ni fattar. Sen åkte vi ju till hvc, vilade och åt lunch. Men SEN gick vi ut. Vi var ute i närmare två timmar och oj vilket äventyr vi kunde ge oss ut på nu när man kan gå på snön.

Vi gick runt huset säkert fem gånger, gick upp i skogen och tittade på ”blåbär” aka rådjursbajs, gick genom skogen med boben till pulkbacken och åkte ett par gånger. Sen lämnade vi tomten och gick runt gatan för att sedan avsluta med lite gunga och rutschkana i lekparken. Till slut orkade inte Astrid röra sig en meter till så då gick vi hem och drack lite värmande te och en varsin skorpa. Myyyys!

image

En kommentar till “Tid för utelek under en riktig mysdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *