Skogsäventyr i Hemlingby

I lördags hade vi ju bestämt oss för att ta en liten utflykt vare sig det var regn eller solsken. Som tur var slapp vi regn men inte var vädret trevligt eller inte. Men vad gör det när man har stoppat halva ryggan med ved, en redig yxa och lite tändkuber?

Då vi märkte ganska snart att Astrid inte direkt var på promenadhumör så gick vi bara cirka 500 meter till första bästa grillplats som ligger mitt i träningsområdet. Det tog inte så lång tid så kom det ett stort gäng från Friskis & Svettis och körde en bana med lite olika hinder. Astrid tyckte det var jätteroligt och undrade vad dom höll på med.

När vi grillat lite korv så tyckte Astrid att vi skulle åka hem men vi fick henne att piggna på sig lite när vi lekte runt litegrann i hinderbanan.

Återigen har vi lovat oss själva att bli bättre på att ta oss ut på det här sättet. Vi bor ju för tusan mitt i skogen och ända är vi värdelösa på att ta oss ut.

image

4 reaktioner till “Skogsäventyr i Hemlingby”

    1. Ja förstås är det crosstraining 🙂 Dom var riktigt hurtiga och inspirerande och fast det var runt 4 grader råkallt och dyblött på marken så gjorde dom sina situps och plankor utan att klaga 🙂 Det är ju självvalt. Själv var jag väldigt nöjd med att stå vi brasan och moffa i mig grillad korv och kakor 🙂

  1. Vi hänger gärna med ut snart! Vi gillar Hemlingby men som sagt finns det ställen överallt här oxå. Å Eskön är trevligt med!

    1. Vi pratade faktiskt om vi skulle ha plockat upp Thealie bara 🙂 Sen kom vi inte på nån lösning med två stolar i bilen så nästa gång frågar vi hela familjen då :

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *