Vännerna och Barcelona

Äntligen är det dags! Det är 2,5 år sedan sist och nu har vi fått tummen ur och inte bara bokat resa utan även boende som blev i lite av sista minuten.

På fredag bär det av till Barcelona med mina äldsta vänner Anna och Johanna, och ja vi vet det komiska i att vi är trion Anna, Janna och Johanna. Vi kommer ha fredagkväll, hela lördag och söndag på oss att prata, skratta, vila och kanske dricka ett och annat glas sangria och kanske lite cava. Strax över 20 grader lovar skönt och behagligt väder att hänga ute hela dagarna vi har tillsammans.

Vi har bokat boende via airbnb. Ett helt nytt upplägg för mig där man hyr in sig hemma hos någon annan. Vi har förvisso valt ett helt hem så vi har en hel lägenhet för oss själva men man kan söka på både eget rum samt delat rum. Ett nytt sätt (ofta billigare) att resa, att träffa människor som inte är anställda för ens trivsel utan gör det för egen skull.

karta

Vi kommer att bo nära till det mesta. Vi hade en önskan om att bo mitt i gotiska kvarteren men på grund av en släng av senfärdighet så blev det inte så. Men vi är nöjda ändå.

Vi får väl se vad slutsatsen av denna res blir, om jag och Johanna fortfarande är tanter (gissar på det) och om Anna fortfarande är en ung 25-åring.

#annajannajohanna

 

En kommentar till “Vännerna och Barcelona”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *