Fredagkväll

Ett glas vin, Marabou schweizernöt, ett barn uppe i sängen och ett barn i koja på soffan. Enligt mig en skapligt mysig kväll. Stormen viner runt knutarna och jag längtar efter att krypa ner i sängen med två små snusande små kryp och ett lite större kanske snarkande kryp.

Imorgon väntar trädgårdsröj (kanske) och såklart ett besök på järnvägsmuseet som fyller hundra år i år.

Jag sitter och söker någonstans där jag och barnen kan bo på lantgård. Det ska finnas så mycket djur där som möjligt,  djur som även barnen kan uppskatta. Det får helst inte heller vara för dyrt eller för långt att åka. Gävleborgs län,  Dalarna, Uppland och Västmanland är ok. Vet ni nåt bra ställe så låt mig veta!

Ha en fortsatt bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *