Fredagkväll mol allena

Häromdagen kom det en alldeles ny kusin i släkten så resten av familjen har åkt norrut idag för at hälsa på det lilla livet och stannar kvar där över natten. Detta gör att jag idag sitter i soffan med brasan tänd likaså värmeljus i alla ljuslyktor. Mina absoluta favoriter är Astrid fina med alla hål samt den runda med stjärnor från Erikshjälpen, det blir så varmt och mysigt ljus av dem.

Klockan börjar närma sig Idol och det vill jag se fast jag är ensam hemma så det är snart dags att gå ifrån mys och musikmode och övergå till TV:n och slapp. Jag har suttit ett par timmar med bara brasans sprakande och musik i högtalaren, bara tagit djupa andetag och låtit hjärnan göra som den vill. Skönt.

image

Fick en bild på det lilla underverket i Davids famn. Oj vilken smocka av känslor i mellangärdet. Även om Nils inte var stor när vi fick komma hem så har jag långt kvar till att komma över förlusten av den första härliga tiden hemma. Innan vi kunde hålla honom på det där sättet riktigt, utan sladdar och annat som var i vägen så var han ju nästan en månad och vägde stadiga 5 kg.

Nu är jag sugen på att själv snusa och klämma liten nyfödis även om jag inte kan garantera att jag kommer klara mig undan några tårar.

image Dör sötdöden. Lilla Wilma <3 <3[/caption]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *