Påskharen hälsade på

Som ni vet så firades ingen påsk i det här huset på grund av sjukdom. Men. Igår hade Påskdagen kontaktat vår farmor så imorse när barnen vaknade fanns en karta att följa.

Att gå ut i bara nattlinne är väl bara sååå spännande, plus att jag och Nils bara hade pyjamas också. Efter att ha klurat lite med kartan och överlagt lite såg vi att vi kunde ta en genväg till platsen där äggen låg, mamman tyckte att det kändes lite kallt att gå runt huset i nattlinne just den här morgonen.wpid-wp-1429420336068.jpegI Astrids ägg låg det är par grymt skönt svala sommarbyxor. Vi hoppas att det kan vara ersättare till all timme favvobyxorna som är cirka två storlekar för små i år plus att vi kan köpa fler när det fanns så fina mönster. I Nils ägg låg en cool stålmannen-t-shirt med tryck både fram och bak.

Härlig start på morgonen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *