Och regnet det bara öser ner…

Efter att ha jobbat måndag och tisdag så är jag ledig resten av veckan. Igår hade jag mamma här, hon i tisdags eftermiddag och tog med sig det stora barnet imorse när dom åkte. Som vanligt när hon är här så går tiden superfort så vi hinner inte så mycket. Vi degade runt lite på morgonen innan vi efter en tripp till IKEA åkte på gympa. Roligt för mormor att vara med och roligt för Astrid att ha mormor med.

Idag skickade vi alltså iväg Astrid till Mormor och Johan på holmen på obestämd tid. Vi får välan se när hon vill komma hem igen, förmodligen mycket senare än vi vill ha hem henne för det är redan väldigt väldigt tomt här. Jag och Nils åkte och handlade för att sedan hänga lite med mammor och bebisar från föräldragruppen och en ”diskussion” tillsammans med en kvinna från familjerådgivningen.

image
Emellanåt världens bästa shoppingsällskap.

Nu har jag käkat lunch och NIls ligger ute i vagnen och sover i ösregnet. Tänk om man hade haft en stor mysig vagn man kunde krypa ner i och sova ute en stund. Skönt! Det är riktigt höstigt ute idag så det blir inte många mer knop idag skulle jag tro. Jag har till och med köpt färdig ärtsoppa till ikväll så att jag ska slippa laga mat. Också skönt!

Jag har fått lite hälsningar från Ålandsresenärerna, lite redovisning på hur fröken ätit och så. Dessutom fick jag den här bilden på en antagligen ganska lycklig tjej med nytt nattlinne.

image
Ingenting kan gå fel med Tingeling och Vinterlilja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *