En sån där underbar dag bara

Efter en orolig natt till med feber och gråtstök så vaknade lilla A feberfri en bra bit in på förmiddagen. Klockan var nästan tio när hon slog upp sina blå och tyckte att det var dags att vakna.

Vi dukade frukost ute på altanen som sig bör. Jordgubbar och mjölk till de vuxna och jordgubbar och honungsyoghurt till barnet.

Efter frukosten fick Astrid genomgå sin första hårklippning. Det gick hur bra som helst så nu har hon en liten pagefrisyr istället för hockeyfrilla 🙂
image

Då vi planerat in ett stadsbesök så fick det bli cyklarna som bar oss ner. Vi köpte barncykelsadelstolen förra året men har inte använt den så himla mycket. Men oj vad mysigt det var. Astrid njöt hela vägen ner och hem och bara log och fnissade hela tiden.

Väl på stan gjorde vi väl det vanliga. Drog omkring, åt lunch, handlade lite. Utan vagn blev det lite extra meckigt tyckte jag. När det definitivt var dags för en liten sovstund så slog vi oss ner i sofforna på Berggrenska gården. Astrid slocknade och det kändes verkligen som semester när vi satt där sippandes på ett glas vin.

image

Jag har dessutom beställt nya glasögon idag. Vi gick in på Smarteyes med intentionen att boka tid för synundersökning. En timme senard gick vi ut och var nöjda och glada både jag och David. Synen undersökt och glasögon beställda, himla snabbt och smidigt. Nu hoppas jag att de ska komma snabbt så att jag kan visa er.

På kvällskvisten kokade jag lite rabarberkräm och så såg vi Safehouse. Skapligt förvånade vi blev när det tydligen var en Daniel Espinosa-film. Plötsligt dyker Fares Fares upp och lite senare, och mycketkortare, dyker Joel Kinnaman upp. Det var en riktigt bra och påkostad thriller med Denzel och Ryan Reynolds i huvudrollerna. Absolut sevärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *