Den materiella lyckan

När jag blev av med min älskade, jo jag skulle faktiskt vilja påstå att jag älskade den, röda Samsung så fick jag en liten slant från försäkringsbolaget. Långt ifrån tillräckligt för att ga råd med en ny likadan så därför köpte jag en billighetstelefon, en ZTE. Jag tänkte att jag skulle klara mig med den tills abonnemanget gick ut till sommaren.

Det gjorde jag inte. Visst om man inte haft nåt annat innan då var den faktiskt inte så tokig för 1395:-. Men… kameran var sjukt kass och efter 4 månader så har jag fortfarande inte lärt mig att tex skriva på den utan skriver hela tiden fel. Så himla irriterande när jag använt telefonen som bloggverktyg tidigare.

Nu är det möjligt igen och jag är så nöjd. Jag kommer aldrig ha något annat än Samsung igen.

image
En grymt snygg och slimmad Samsung Alpha gold edition har fått flytta hem till mig.

Nu hoppas jag att det ska bli bättring i bloggfrekvensen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *