Nya sätt för uppmärksamhet

Något som förvånar även mig själv ibland är min önskan om att få ut min obetydliga blogg till så många som möjligt. Jag önskar att jag hade drivet eller intresset att skriva om något ”riktigt”, ett intresse eller nåt sånt. Nåja det var inte det inlägget skulle handla om utan sätt att få ut det jag skriver.

Något som jag länge haft är Bloglovin kopplad till Facebook och på det sättet få ut varje nytt inlägg på Facebook helt automatiskt. Då jag har tyckt att det ibland gått väldigt segt plus att jag skulle vilja att det kommer ut i min personliga feed av sig själv så bestämde jag mig för att prova Bloggkeen istället. Dock kommer vi inte helt överens ännu och inläggen kommer fortfarande ut via Bloglovin fast jag tagit bort det, suck det här med teknik alltså.

Vi får väl se hur det blir, fram tills dess hoppas jag att mina facebookvänner har lite överseende att det kanske av vissa inlägg blir dubbelt upp på i feeden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *