Happy Halloween

Maken till egentligen onödig och löjlig högtid finns väl bara i alla hjärtans dag. Men visst tar man väl chansen att fira eller mysa lite extra den här annars så mörka och tråkiga tiden. I år bestämde vi att NÄSTA år blir det party här med utklädningskrav.

I år premiärade vi med bus och godis-promenad runt gatan. Oj så spännande det var, vi alla utom Nils var utspökade. Eller ja Astrid var väl inte så mycket spökad utan mer prinsessad, som vanligt. Men hon gjorde såklart succé och den fina korgen blev alldeles lagom fylld för att få tjyväta några godisar redan idag och spara resten till imorgon.

På vår dörr har det knackat en handfull gånger så vi har sprungit till dörren och tävlat om vem som ska få dela ut godis till allehanda tjuvar, spöken och odöda personer.

Hur har ni ”firat” idag?

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *