Gääääsp och halloween-besvikelse

Nu lider all helgona-helgen mot sitt slut. Jag är besviken på byns halloweenfirare. En liten häxa har varit här, hon kom i torsdags och fick kanske lite mer godis än hon väntat sig. I lördags kom en dracula och ett spöke men i övrigt inget vilket gör att vi har en massa överblivet godis. Detta låter väl som höjden av i-landsproblem men vi äter inte speciellt mycket godis här hemma och jag hade hoppats att den här veckan skulle rensa lite i godisskåpet.

Igår var Astrid med farmor och farfar och badade i sandviken i fyra (!) timmar. Inte helt oväntat var hon helt slut när dom kom hem igen. Roligt för henne och skönt för oss som fick gården krattad och lite sommarsaker som gräsklippare, grill och krukor med vissnade växter undanplockade, skönt!

Idag är det lite blandat på dagordningen så vi får väl se mot kvällningen vad dagen bidragit med.

I torsdags käkade vi middag i Björke och tjejerna (en häxa som tappat hatten samt en superhjältinna) skulle såklart sitta på samma stol. Dom åt bra men tillslut tyckte mammorna att dom skulle sitta på varsinn, då slutade dom äta. Tänk att man alltid ska lägga sig i.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *