Att unna sig – massage

Idag är det dags för något som jag längtat efter jättelänge. Jag ska på massage. En särskild bänk med plats för magen ska bli såååå skönt, jag har längtat efter att kunna ligga på magen då jag inte kunnat göra det på flera veckor nu.  Här i Gävle erbjuds gravidmassage av Jelimassage på Hattmakargatan. Jag pratade mycket om det här när jag hade A i magen men det blev aldrig av, jag är för snål för att göra sånt här tror jag, därav rubriken. Att ta hand om mig själv är något som alltid kommit i andra hand, oftast ännu längre ner på listan, både innan jag fick barn och speciellt efter. Därför känner jag att innan det finns två vildar i våra liv så ska jag passa på att ge det här till mig själv.

Hela kroppen ska få sig en rejäl genomgång på en hel timme så jag kommer nog vara bra mör ikväll och imorgon har jag en känsla av. Rapport på hur det var kommer ikväll, kanske jag till och med ska vara en riktig bloggare och ta bild på bänken, jag lovar inte för mycket men jag ska försöka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *