En helg till

image

Det här var helgen när sommaren kom. Mittenbilden var från i fredags när jag och A chillaxade på altanen med lite vindruvor i solstolen med solglasögonen på. Dock blåste det lite då och skuggan var kall.

På lördagen när vi åkte till Vannsätter var det 11 grader hemma så vi klädde oss ordentligt och var lite deppiga för det hade varit så skönt med fint väder när vi skulle hänga däruppe, D skulle hålla på med båten och jag och A skulle bara mysa och busa. När vi klev ur bilen 7 mil längre norrut så slog värmen och fukten emot oss nästan som när man kliver av ett flygplan i utlandet. Här var det 16 grader och solen hade precis börjat tränga igenom och värmen som steg hela kvällen fyllde oss med sommar.

Att bada i balja ute på altanen var hur uppskattat som helst kan jag säga, hon njöt av fulla muggar och badade i säkert två timmar.Coola tjejen med tatueringar på halva armarna, det bådar gott, eller inte beroende på vad man tycker om det där med tatueringar.

Bilden till höger är Astrids första lilla gubbe. Jag kanske ska förklara att lilla dutten längst ner på gubben är såklart inte ett kön utan gubbens skägg. Placeringen är kanske lite olycklig men OJ vilken fin gubbe! Hur det ska gå för mig när lilla fröken börjar skolan, slutar skolan, sjunger på scen, gifter sig, får barn… ja det får en tråögd framtid ta reda på för oj vad rörd jag blev när vi satt och ritade och hon slänger ihop en supersöt liten gubbe som hon aldrig gjort annat.

För er som inte ser så sitter öronen strax under armarna, ögonen är de små små små prickarna längst upp, liksom lite under håret. Det långa strecket mitt på är mustaschen, den lilla pricken under den är näsan och en liten bit under den är munnen en prick, och så skägget då, och armar och ben såklart inte går att missa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *