Inredningen har börjat

Vi har iofs bott i huset i åtta månader nu men vi har inte riktigt ansträngt oss något för att få till det som vi vill ha det. Lite småsaker har vi såklart gjort med de resurser vi hade plus lite lånat, som gardiner och dylikt. Men äntligen har vi gjort det första inköpet till nya hemmet (typ, vissa småsaker har vi såklart köpt), iaf i inredningsväg. Det bidde en liten sovrumslampa. Tyvärr var den väl kanske inte exakt så fin som jag trodde men den är absolut tillräckligt fin och jag är väldigt nöjd.

 Sen att monteringen lämnade en hel del att önska och hade det gått att öppna balkongdörren så hade den åkt ut med kristallbollarna före. Men efter en hel del svärande, letande av förrymda bollar och trasiga naglar så sitter den uppe i sovrumstaket iaf… nästan.
image

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *