Hjärtligt välkomna!

NI som hittat hit till min nya domän är hjärtligt välkomna!

Än då länge ser det kanske lite barskrapat och tråkigt ut men med noll kunskaper i webb-baserat fixande så tar det lite tid att ens få till det så här långt kan jag säga och trots att jag suckat, svurit, börjat om och blivit argare och argare så har det varit lite roligt.

Vad jag ska ha en egen domän till har jag inte riktigt bestämt, annat än att bloggen är ”enklare” att göra något med. Istället för att använda en standardiserad applikation kan jag nu göra i stort sett vad som helst, och det är väl kanske där det nuvarande problemet ligger. Jag har för mycket valmöjligheter och varken tid eller ork att sätta mig in i det, men det kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *