Ojoj – Måndag efter mingelfest

Man vet att man hade roligt på lördagen när man på måndagen fortfarande mår likadant som på söndagen. Jag mår inte dåligt alltså utan sjukt trött och ont i kroppen. Herregud, gamla männskan är väl inte van att dansa i flera timmar i sträck och är absolut inte van att vara vaken till hav fyra på morgonen. Men OJ vad roligt vi hade.

En mingelfest med en väldigt blandning av allehanda männsikor ur älskade Pinglans liv. Släkt och vänner blandat hej vilt. Det var lite trögt ett tag men vi fick fart på ett ganska stort gäng till slut, gangnamn-style is da shit för att få fart på dansgolvet tydligen.

Tyvärr så får man ju lida för detta men om jag kommer i säng i tid ikväll hoppas jag vara i fas för jag känner mig fortfarande smått förlamad av sömnbrist. Ingen vidare start på en ny vecka. Eventuellt kan jag bjuda på en par tre bilder om min kära syster eller mor vill skicka via viber kanske 🙂

4 reaktioner till “Ojoj – Måndag efter mingelfest”

  1. Jag har precis samma problem – Är alltså fortfarande rätt sliten, inte så att jag mår dåligt eller är bakis, utan just det att jag har ont i kroppen och är helt astrött ännu. ^^ Men vilket party, riktigt roligt!

  2. Bilder via Viber, var det ja. Jag har uppdaterat min telefon, bytt abbonemangsform. alla kontakter försvann även viber. Nu fattar jag inte hur jag ska få igång det igen. Jag ska försöka lösa det under helgen.
    Jag har också varit trött efter helgens bravader. Men tröttheten spalar ingen roll när vi hade så himla skoj på partajet. Tack och stor kram till dej, din syster och era respektive för att ni var så himla bra på att höja partyt till toppnivå.

    1. Du behöver inte skicka längre 🙂 Det finns ju så grymt mycket bilder på fejjan nu 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *