Hemmaarbete och skönhetsinköp

Att ha möjlighet att sitta hemma är verkligen lyxigt. Efter jag lämnat Astrid gav jag mig ut på en liten runda med sakta jobb blandat med korta, snabba intervaller med hjälp av plogpinnarna som sticker upp i vägkanten. Jag satt på plats och startade datorn ungefär samma tid som jag brukar ändå. Duschade gjorde jag på första fikapausen och surfar annat passar jag på att göra nu på lunchen.

Den här övriga surfen styrde mig in på lite skönhetsinköp. Jag har nu kört Biotherm Aquasource väldigt länge och tycker det är dags att prova något annat. Speciellt nu när jag verkligen vill bli medveten plus att jag älskade känslan av Burts bees organiska ansiktstvätt och -kräm.

Mitt val har den här gången blivit Estelle & Thild och serien Neroli som passar normal till blandhy. Produkterna finns att köpa på Apoteket (tror jag det är) men jag beställer som vanligt från Eleven.se. Utvärdering kommer väl säkerligen så småningom. Det som är mest spännande med att beställa från Eleven.se är att dom alltid skickar med lite småprover, love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *