Halvdagens slut och nyheter på gång

Idag upptäckte jag ännu en av fördelarna med att jobba hemma. När man kört ett träningspass på tex lunchen eller morgonen så slipper man trycka svettiga kläder i en soon to be unken och faktiskt rätt äcklig ryggsäck. Istället kan man sprida ut dem på det varma golvet i tvättstugan innan vidare göromål.

Idag har det varit en skön dag. När jag hämtade A hos världens bästa Helena så hade dom varit ute sen kvart över nio och hade precis kommit in. Dom hade ätit pannkakor ute på ”berget” i det underbara vårväder som denna skärtorsdag faktiskt bjöd på.

Inte gick vi in när jag hämtat henne utan vi väntade in fint sällskap och sedan käkade vi lite mellis och tog några vändor pulka i den minskande snöhögen på gården.

I övrigt idag när jag var nöjd med vad jag uträttat i arbetsväg så har jag suttit och petat med lite bloggnyheter. Jag kommer snart flytta till en egen domän. Men var bara lugn, ni kommer inte missa när det händer. Dels kommer jag blogga dubbelt ett tag (tex detta inlägg) och dels kommer jag tydligt länka till den nya adressen så jag hoppas alla vill följa med.

Nån gång under påskhelgen kommer jag släppa sidan. Den ska bara snyggas till litegrann först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *