En dag vid poolen

Idag började pappans musikfestival. Vi utrymde huset innan våra gäster kom men oundvikligen lär vi ju ska träffa på dem imorgon antagligen rätt fräscha efter en skojig kväll.

Vi gick till brudarna på Stenbärs idag och hängde vid lilla poolen på framsidan. Supermysigt dock lite annorlunda avslutning med bajs i poolen och lite så. Det gör vi om imorgon hoppas jag. Inte bajset förstås utan poolhänget 😛

Igår på dagen upptäckte vi att Astrid var lite flammig vid hårfästet. Imorse hade detta utökats till ryggen, bröstet och magen. Jag och D tänker lite olika om det här med att kontakta vården så han tog med sig lilla fröken ner till HVC. Där chansades det på gräsallergi. Så vi ska försöka, igen, att få i henne tavegyl morgon och kväll. Som tur är verkar det gå ganska bra nu. Efter vattkopporna var det heeelt omöjligt att få i henne något via sprutan. Dock har inte utslagen gått ner efter två omgångar så något lättvindigt allergiskt verkar det inte vara. Vi avvaktar till imorgon och ser hur hon ser ut efter en natts sömn.

God natt på er.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *