Pannan stångad blodig

När vi precis kommit till Tyskland började D sina besök hos olika läkare redan där. Remisser hit och dit. Då var det främst magen som var elak. Det fortsatte när vi kom hem till Sverige. Det finns väl roligare ställen att vara stammis på än hälsocentralen kan man tycka. Ganska tidigt började han säga att han hade ett tryck över bröstet. Ångest sa läkaren, oki sa vi. D pratade med sin chef och vi hjälptes åt här hemma så att det skulle vara en så lugn och avslappnande miljö som var möjligt med en ettåring.

D blev aldrig helt övertygad om att det enbart kunde vara ångest och har fortsatt be om tester och röntgen och allt möjligt. Han gick uppkopplad med sladdar till en liten dosa ett dygn här hemma.

Igår blev dock trycket på bröstet alldeles för mycket och han kontaktade HC, igen, som skickade honom till akuten. Efter lite prover blev han inlagd på HIA med förmodad hjärtsäcksinflammation. Där är vi nu. Minst två dygn trodde läkaren så vi åker och hälsar på honom i eftermiddag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *