Julklappar

Ja och för oss blir det ju även födelsedag strax därefter. Många frågor vad Astrid önskar sig och det är jättesvårt att komma på. Vi ska ju liksom komma på nåt vi själv vill ge henne också 🙂

Men lite tips kan jag ju ge iaf. Ni som misstänker att risken finns att ni kommer köpa samma sak som någon annan får väl spara kvittot ;P Det som är roligt är att man även kan köpa sommarsaker. Icke att förglömma då är att fröken är 1,5 när dessa ska användas.

Några små exempel på skojiga saker, men alla leksaker som låter är roliga :):

Xylofon
Tamburin
Munspel
Rutschkana som kan bli vattenrutschbana
Bultbräda
Kullabyrint
Dragdjur som låter

Annars önskar sig lilla fröken kläder av olika slag, byxor, tröjor, klänningar, underställ ja sånt där vanligt och supergulligt 🙂 Storlek bör vara 80-86. 80 Om butiken har normala-stora storlekar och 86 om butiken har små storlekar (som ex HM).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *