Julönskningar

Många frågar vad man önskar sig, och vad Astrid önskar sig. Hur ska jag veta 🙂 Det är svårt att komma på bara så där liksom 🙂

Jag har ju redan lagt upp lite tips åt Astrid.

Själv vill jag ha en sån här fin tavla. Jag tyckte verkligen den var supercool. För övrigt önskar jag mig skojiga tillbehör till min fina köksassistent, Kitchenaid.

————————–

Det är så roligt att få skojiga nyheter hemifrån. Tex att en av Astrids bästisar pinnar på som attan där hemma. Vi är ju vana att träffas flera gånger i veckan och ofta tycker man att det skett utveckling bara man inte sett varandra på ett par dagar. Nu kommer det helt plötsligt att ha gått över 6 veckor :S Det är ju helt andra barn vi har nu än när vi åkte nästan.

Supertråkigt att vi missar avslutningen på ÖF 🙁

Dessutom har dagen som jag fruktat varit här i veckan som var. Dagen då vi bestämde när jag tyvärr måste ta mig tillbaka till jobbet igen och David får hänga hela dagarna med älsklingen våran. 1 mars är domen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *