Slut på tjugo

Idag börjar en ny era i fröken Norbergs liv. En nytt decennium påbörjas och en ny ruta kommer behöva kryssas i på diverse undersökningar och liknande.

Själva dagen har firats med ett turkiskt hamam med allt vad det innebär. Det var helt underbart att komma ifrån i två hela timmar och bara njuta av att vara ensam. Eller ja, den stora håriga turken var ju med såklart. Peeling, skummassage, ansiktsmask och helkroppsmassage med ansiktet inkluderat. Skummassagen var det allra bäst och så otroligt njutbart.

Här i Turkiet går livet sin gilla gång. Våra dagar ser ganska likadana ut. Vaknar vid sju (tidigare än hemma givetvis). Frukosten öppnar åtta så då går vi ner och charmar alla. Sedan en tur upp till rummet för att packa lite väska och svalka oss. Sedan promenad med lunch och fruktstund för att mot eftermiddagen gå till hotellet igen för lite svalka. En sväng ner till poolen med bad, drink och lite vila. Efter det brukar vi hänga lite på rummet så att lilla fröken får svalka sig ordentligt igen innan kvällstur på stan för middag.

Det är så himla mysigt att ha Astrid med och hon är så duktig hela tiden och bara suger i sig intryck och saker att lära sig. Som att det inte räcker med alla nya intryck och 40-gradig värme så håller hon dessutom på att lära sig krypa.

Folket i Egypten är så otroligt barnkära så jag har aldrig sett på maken. Folk kommer gående och kan gå långa omvägar bara för att få titta ner i vagnen och smeka henne på kinden eller bara komma alldeles för nära i Astrids tycke. Hon gör oftast sitt bästa för att ignorera dem och ser ofta rakt igenom den stackare som pockar på uppmärksamhet. Pappa David är stolt över sin dotters ovilja mot svartmuskiga män.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *