9/9 – Inlagt på efterhand – Sista dagen

Inatt går resan hemåt igen. Allt har gått samt varit över förväntan. Det enda jag tycker har varit lite tråkigt är stränderna. Det är små små rimpor som är så kallade ”free beaches” annars hör stranden till de olika fläskiga hotellen efter strandpromenaden. Således har det inte varit möjligt att bara lassa av sig sakerna och tagit en dopp. På de så kallade gratis stränderna står stolarna så packat att man knappt kommer ner till stranden samt att servitörerna från restaurangen som erbjuder den gratis stranden springer omkring och i stort sett tvingar en att handla.

I övrigt så är jag toppennöjd med vår vistelse. Hotellet var den största överraskningen. Riktigt fräscha rum med parkett och rent badrum med badkar. Eftersom vi hade Astrid med fick vi en extra alkov där står en extra säng. Där var det tänkt att babycrib skulle stå men eftersom Astrid sover mellan oss så fick vi istället ett extra rum att ställa vagnen och tomma väskor i. Hur perfekt som helst.

Klockan ett i natt ska vi checka ut och planet lyfter vid femtiden imorgon bitti :S. Det enda trevliga med det är väl att vi kommer hem i bra tid. Plus att jag hoppas att lilla fröken ska sova så mycket som bara är möjligt av resan, det återstår att se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *