Månadens kontroll

Idag har det varit en riktigt händelserik dag… Typ.

Vi började med ett besök på bvc. Den här kontrollen, åtta månader, innefattade lite tester. Bland annat testade sköterskan lite funktioner med en röd pinne. Ögonen följde efter som de skulle, handen greppade som den skulle och Astrids grundliga undersökning av pinnen var precis som den skulle.

Dagens mått var 8800 gram och 70 cm. 46,5 runt huvudet tror jag.

Det är konstigt när man är på sån där ”kontroll”. Man är ju så stolt hur mycket ens lilla bebis kan och vill skryta och visa allt. Dock håller inte liten tös med. Hon sitter gärna helt still rakt upp och ner på golvet tex. Inga krypmoves här inte.

Mot eftermiddagen så var det dags för vår första simstund. Vi tog bussen dit. Att åka buss är bland det skojigaste som finns.

Att bada i en varm och skön pool tror jag hon tyckte riktigt mycket om. Det var lite svårt att läsa henne men hon njöt iaf och plaskade hejvilt lite då och då. Det var skoj att se benen paddla när man drog henne genom vattnet. Lilla rumpan flöt så gulligt och ögonen var fokuserade på den vita fina bollen med röda fjärliar på. Jag längtar till nästa vecka nu! Då blir vi hela familjen på badäventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *