2011-05-10

I söndags tog jag med mig lilla fröken och for utomlands. Mamma kom på lördag kväll och så tog vi morgonfärjan från Grisslehamn. Bilresan gick hur bra som helst. Vi har lånat Thealies bilstol som ett test då hon skriker och gråter så mycket när vi har åkt bil. I fredags när vi åkte hem från Vannsätter samt på resan till Grisslehamn fick vi det verkligen bekräftat att det var stolen det var fel på.
Här ute på Åland är det hur fint och varmt som helst. Tyvärr verkar fröken inte gilla värmen någe vidare och det är svårt att ha henne ute på något vis. Vi köpte ett litet parasoll med SPF80. Dock vill hon varken vara i vagnen, sittern eller på ett täcke. Så än så länge har vi häckat ganska mycket inne vilket är lite synd. Jag är så rädd för solen på hennes vita hy också. Har inga bra kläder som hon kan ha på sig utan att få värmeslag.
Sen vi kom hit har hon knappt gjort ett vettigt ljud. Hon bara pruttar och pruttat med munnen så att det sprutar saliv överallt. Extra mycket pruttar hon när man försöker ge henne något att äta. Jag köpte en liten puréburk med potatis och blomkål. Det var supergott tyckte hon. Det kändes lämpligt att köpa en lite burk och dela på 2-3 dagar istället för att koka en potatis varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *