Viktig påminnelse!

Ni kvinnor som läser bloggen, ni ser väl till att gå på era cellprovstagningar (länken är i specifikt län men faktat gäller såklart alla kvinnor)? Gissningsvis fungerar det lite olika i olika landsting men här i Gävleborg blir man kallad vart tredje år. Att inte gå är att tumma på sin hälsa tycker jag. Att upptäcka eventuella cellförändringar på livmodern i god tid kan vara avgörande. Mycket, mycket viktigt alltså. Det spelar ingen roll tycker jag hur obehagligt och hemskt man kanske tycker att det är att göra det så gör det om inte för din egen skull så för dem som älskar dig!

wpid-2015-06-26-09.01.07.jpg.jpeg
Jag fick som tur var ett trevligt besked i postlådan. Inte för att jag gått och hållit andan i tre veckor sen jag lämnade provet men det har ändå funnits med i tankarna lite då och då. Nu kan jag andas ut för den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *