God jul frön ett snöigt Hälsingland

Flertalet bevis på facebook bevisar att tomten varit väldigt upptagen inatt.  Han har såklart varit här och lämnat paket både under granen och i barnens strumpor.

image
Något annat som äntligen anlänt är snön. Mark, träd och hus är täckt av ett några centimeter tjockt (tunt?) snötäcke. Dagen har tyvärr inte bjudit på nåt ute men det hoppas vi råda bot på imorgon.

En låååång dag har nu passerat och jag tror att alla här hemma kommer lägga sig glada och nöjda. Jag vet i alla fall en liten tjej som tackade tomten så innerligt att jag blev Alldeles rörd ”tack så jättemycket tomten för dom superbra presenterna” sa hon och skådade upp i taket nånstans, gohjärtat.

Lite bilder kommer upp under morgondagen, min extremt värdelösa telefon tar jag knappt fram längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *