Ännu ett jordsnurr har passerat

Förra årets födelsedag passerade tydligen bloggen helt obemärkt, typiskt när min plan var att länka till hur jag kände förra året.

Det största som en hänt under detta året är såklart att jag blivit tvåbarnsmamma med allt det innebär plus lite extra krydda.

Att bli äldre är inget som stör mig just nu, eller är inte ens något jag tänker på överhuvudtaget. Det är bara något som sker, tiden rullar på i en rasande fart och det är ju inget att göra något åt även om man skulle vilja.

Dagen firas i Vannsätter. Vi började väl redan igår kan man säga med pulled pork till middag och supergod äggfri kladdkaka till efterrätt.

Presenter kommer jag bli utan idag för den har jag redan fått. Mina nära och kära gav mig en superfin och grymt snabb cykel till min nya hobby och träning. Bild på den fanns tydligen inte så det får komma senare. Istället bjuder jag på en bild från förra årets kvällsdop på min födelsedag.

Kram på er denna soliga höstdag.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *