Sömnlös i Hillevik

04:56 Jaha ja, här ligger jag, vrider och vänder fram och tillbaka mellan höger och vänster sida. Drömmer om att kunna ligga på mage eller rygg, om så bara för den kortaste stund. Närmare två meter bort i vår jättesäng ligger de andra två och andas ikapp. Aldrig andas väl andra människor så högt som där DOM sover och en annan är vaken och VILL sova. Astrid har rullat ihop sig som en liten katt i ryggslutet på David, det ser mysigt men trångt ut och jag skulle inte vilja byta, med någon av dem, just nu.

Om lite mer än en timme ringer klockan och jag har redan avverkat 1,5 vaken timme. Trevligt.

När jag hade A i magen hade jag en hel följetong med mina nattliga tankar och vanor under de sista sömnlösa veckorna. Tyvärr är allt sånt borta, det hade varit roligt att läsa nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *