Söndagswrap

image

Har man en bestämd liten tvååring kan det hända att man får åka och handla med en liten ballerina. Jag hade plockat fram kläder och både tröja och strumpor gick bra, det var vid hängselbyxorna blev tvärnit. Jag trodde att hon skulle gilla alla fickor men det var totalt stopp. Då tänkte vi om såklart och hon fick välja själv. Randiga kalasbyxor och den lite för trånga brudnäbbsklänningen med tyll var det som föll fröken på läppen. Hon har aldrig varit intresserad av att välja själv så det är väl bara en tidsfråga nu innan jag inte har något att säga till om längre.

IKEA med ovan nämnda tvååring är alltid ett äventyr. Tar man sig bara tid så älskar hon att vara där, men har vi ett mål och en mening med besöket så blir desto körigare. Allt gick jättebra men det är oftast lite svårt att få henne med sig ut, det blir som inte så oväntat stopp vid barnavdelningen. Då tänker ni att hon stannar vid leksakerna men icke sa Nicke, här är det sängarna som gäller.

Köksdörrarna är bestämda i alla fall och D ska svänga förbi och hämta/köpa dem idag. Som vanligt så kan vi inte hålla oss till planen att köpa luckor lite då och då utan vi kör all in på en gång, vilket jag nästan misstänkte från början för så blir det alltid för oss när vi startar upp ett projekt.

När vi äntligen kom hem från shoppingen drog jag och Astrid ut och utvärderade snösmältningen. Vi kom överens om att det går trögt, även om det går riktigt snabbt nu motför tidigare. I lekparken är det nåt barn som grävt fram en gunga annars är det tji lek där än så länge. Rutschkanan är fylld med is och sandlådan är stenhård på de små plättar som tittar fram. Fast vem behöver lekpark när det finns vattenpölar undrar Astrid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *