Coolt skydd

Nu när vi ska åka till fjällen ska även Astrid få prova på att åka skidor är planen. Vi får väl se, jag tror jag skrivit om det nån gång tidigare, men det är inte själva skidandet som jag tror hon kommer ha problem med utan snarare att få ner foten i pjäxan. Man vet ju själv att det är lite pressande som krävs och risken är att det kommer bli kraftiga protester då.

Hur som helst så plockade jag och David fram våra pjäxväskor igår och provade hjälmar och goggles. Astit också… såklart.

Eftersom den här familjen är riktiga stadiumfans så har såklart mamman Everest-goggles och såklart ska Astrid ha hjälm och glasögon därifrån också. Vad tycker ni? Blå, svart eller rosa?

 


2 reaktioner till “Coolt skydd”

  1. Coolingen Astrid ska så klart ha en svart hjälm. Mormor gillar ju limegrönt så det passar ju skitbra!

    1. Typiskt då.. det blev en rosa faktiskt. Jag tyckte den limegröna texten var speciellt snygg, färgen var det men inte stilen. Jag ville att den blå hjälmen skulle var i samma färg som remmarna på den rosa men icke… Åhh dessa svåra val 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *