Lite mindre snark

Inatt har lilla fröken sovit med farmor. Att få lägga sig vid halv tolv och vakna ostört efter närmare åtta timmar kommer nog avspegla sig på hela veckan. Tre fyra såna här nätter så skulle man nog vara på banan igen.

Tyvärr så vaknade jag med huvudvärk men det är nog mer för att det är oktober än nånting annat. Det är femte året i rad som jag lagt märke till denna hösthuvudvärk. Det är inte alls omöjligt att jag haft det tidigare utan att lägga tiden på minnet.

Det är ingen sån där fruktansvärt ond huvudvärk men det liksom molar hela tiden och blixtrar till när jag reser mig. Inga tabletter biter helt hållet så det verkar bara vara att stå ut.

Nu ska jag kliva upp och försöka stäla en puss av ungen min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *