Då far vi då

Eller ja inte riktigt ännu, först ska vi sova lite. Jag har iaf packat det lilla jag har att packa. Har inte så värst stor garderob så det blir liksom alltid att jag ska ha med mig allt. Ja kanske inte ordagrant varenda plagg i hela garderoben, men liksom allt som ingår i min klädsel för närvarande.

Jag kör på den stilen att jag köper en ny tröja alldeles för sällan. Sedan har jag den tröjan alldeles för ofta tills den falller i småbitar och då är det dags att byta ut den mot en ny. Jag kör ungefär samma stil när det gäller byxor. Detta gör att jag sällan har mycket att packa när jag ska nånstans.

Mina största dilemman just nu är necessär och skor. Det förstnämnda på grund av att jag glömde den på Åland för snart två veckor sedan. Jag har knappast ekonomi att köpa ny kräm och nytt smink.

Skorna är ett dilemma på grund av mina muppiga fötter :-(. Jag har stora problem med dom och har allt som oftast ont. Det är grymt svårt att veta vilka skor som mina fötter kommer palla gå omkring i en hel dag. Voltaren är mina fötters bästa vän.

Men nu, godnatt och på återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *