Födelsedag

Ja idag är det alltså dags igen. Den första födelsedagen på ganska länge som jag är hemma och inte i något varmare land.

Detta gör såklart att jag måste bjuda hem folk på lite fika och gratulationer av mig. Därför åkte vi och skulle handla igår, så att jag skulle kunna baka lite godsaker. Handlade gjorde vi med råge. När jag kom hem sen och skulle packa upp insåg jag att jag glömt ett par saker.

Mjöl, socker, margarin och kakao saknades i påsen. Hur jag hade tänkt baka? Ingen aning. Så nu får vi se hur det blir med fikadupp. Jag tänker inte baka idag och imorgon är det ju fredagsmys och inte bakdags. På lördag kommer jobbtjejerna med bihang (barnen) hit och på söndag är det väl liksom fritt fram att komma. Kaffe kommer vi förhoppningsvis bjuda på iaf 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *