Måndagmorgon

Efter en supermysig familjehelg är jag tillbaka vid skrivbordet. Vi har bara njutit av att vara en familj och det är såhär jag vill att helgerna ska vara.

I lördags tog vi det lugnt på morgonen, spelade melodikrysset som vanligt och såsade runt en stund. Vi gjorde oss redo för att åka ner på stan lagom till vilodags. Vi skulle såklart heja på svenska mästarna när dom visade upp sig på torget, samt titta på nya skor åt D.

Som vanligt nu för tiden gick det inte att flytta över A från bilen sovande utan hon somnade istället om i selen på min mage och sov i 1,5 timme, pust vad tung hon börjar bli att ha på framsidan. Eftersom det var så mycket folk ville jag inte ha henne på ryggen där man har så dålig koll.

När vi kom hem slängde jag in en fuskpaj i ugnen för det väntades besök. Det är alltid lika trevligt att ha lite folk över och det blev senare än vad vi trodde men desto roligare! Astrid sov gott hela natten efter att busat med Madde.

På söndagen kom vi äntligen iväg till fjärran höjder för att bada. Som jag sett fram emot detta. Vi hade åkt ändå men fick tips av Björkeborna att det kostade bara en GULD-tia att bada hela helgen så det var perfekt, 200 spänn billigare för oss liksom.

Att komma till badhuset igen var otroligt spännande tyckte lilla fröken. Tyvärr så räckte det med en halv sekunds ouppmärksamhet från mig och D så hade hon ramlat och fick huvudet under vattnet. Efter det tog det en stund innan hon tinade upp och tyckte det var roligt igen men efter en uppvärmande stund i bubbelpoolen så var det idel solsken och skratt när vi busade och plaskade.

Jag promenerade hem med A så att hon fick sova ordentligt i vagnen. Efter lite lunch gick vi till lekparken alla tre. Vi monterade ihop lilla trehjulingen. Det var grymt uppskattat och hon blev verkligen förbannad om man stannade för att räta på ryggen lite. Vi var ute ända till middagstid sen fortsatte vi leka alla tre inomhus. Det syns så tydligt på henne hur mycket hon älskar att vara hela famljen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *